12 praktische tips om te besparen op je recruitment kosten

Door het slim inzetten van gratis recruitment technieken en methoden kan je besparen op je recruitment kosten. De kosten per nieuwe medewerker (cost per hire) zijn nog steeds een belangrijke graadmeter voor bedrijven om te kijken hoe gezond hun recruitment activiteiten zijn. Door het inzetten van enkele praktische tips bespaar je kosten en kan je jouw recruitment budget slimmer inzetten. Enkele tips:

1. Maak slim gebruik van gratis kanalen voor het publiceren en vinden van kandidaten
2. Vergeet jouw eigen hire/lijn manager niet in het proces
3. Kijk eens naar alternatieven voor Outlook en Excel

Dit en meer kan gevonden worden in onze white paper. Als leverancier van gratis recruitment software zijn wij altijd op zoek naar praktische tips om te besparen op recruitment, om op hetzelfde moment ook te zien hoe het recruitment proces verbeterd kan worden.

*verplicht veld

We zullen jouw gegevens nooit delen met derde partijen of jou nare spam sturen. Beloofd!

Copyright 2015. Qandidate.com is het gratis recruitment systeem voor bedrijven op zoek zijn naar verbetering van hun recruitment activiteiten. Gericht op in-house en corporate recruiters biedt Qandidate.com bedrijven een alternatief voor Outlook en Excel door de verfrissende manier waarop Qandidate.com is ontwikkeld. Qandidate.com biedt alles wat een recruiter nodig heeft om zijn recruitment proces te managen. En dat helemaal gratis. Privacy Policy.

Downloaden

Download free white paper here

12 manieren om te besparen op jouw recruitment kosten met behulp van gratis recruitment software en technieken.

Download nu onze gratis white paper en leer hoe je kan besparen op jouw recruitment kosten.

Follow us

Please correct the following errors: